Hibeler Hükümeti From - You Hükümeti Hibeler Sag Way Veya Wrong Way için Basvurmak misiniz?

Açtiginizda hükümetten hibeler kazanmak umuyor, orada kesinlikle dogru bir yolu (ve a yanlis yol) hakkinda o gitmektir. o hibeleri esasen "özgür para" söylüyorlar dogru beklerken, kaniti kolayca sadece elini disari tutabilirsin ve aninda hükümet hibeler edinildi binlerce dolar dolu gibi o terimi almamalidir. bulma ve hibeler için basvuru süreci zor olmasa da, biraz çaba sürer! Burada bir en iyi yollarindan süreçle ilgili gitmek birkaçi birlikte seylerle kaçinmakla yükümleniyorsun are.

Burada
1. Onlar hibeler için ki için uygun degildir geçerlidir.

sizin için geçerli olmayan hibe ile israf senin zaman oldugu tek sey kesinlikle kaçinmak. sadece hibe binlerce listesini taramak, hangi birçok yoluyla bile hak olmaz bakarak çok zaman israf olacak!

2. Degil kontrol ve son toplanti.

Ayrica, tarihleri kontrol etmek için emin olmak ve onlari kaçirmayin. sen de olmakla birlikte, sizin hükümet nakit bagis için en kisa zamanda-birçogu olarak basvuruda emin olun "birinci, ilk hizmet" gelir ve ne zaman gittin ... gidiyorlar!

3. Becoming scammers kurbani.

sadece "kisisel bilgilerinizi phish isteyen Son olarak, dolandiricilik bu hibe olmak degil taklit dikkatli olmaniz gerçekten vardir. sen hükümetten hibeler kazanmak çalisiyorsaniz ve sen onlar sen bir çek gönderemiyorum ve banka hesap bilgilerinizi lüzum iddialari benzerim shady stuff karsilasirsaniz ki büyük kirmizi bayrak's.

Nasil bulmak ve Hükümet Için Dogru Hibe Basvuru

1. Kullanin Aramanizi daraltmak için kaynaklari güvenilen ve degerli time wasting kaçinin.

One bulacagin ilk seylerden orada binlerce hükümetin Hibelerin binlerce upon disari orada, bireysel devletlerin hem federal hükümet yanisira dan olmasidir. Öylesine, sen a yol size hizla ve kolayca uygulamak hibe ulasmak için bulmalisiniz. Bunu ne geçerli bulmak çok zaman gerektirebilir se bu (Dollar Grants veya Federal Grant Source gibi) veya listeyle, kitap veya diger website bulmak yapmak websites kullanabilirsiniz.

2. Ayrintilar ve seçim kriterleri dikkat ediniz.

Ayrica, hibe için kriterlere, hem de basvuru sürecinde dikkat etmeleri gerekiyor. Aptalca, ama gelebilir size aslinda ile ilgili olmayan veya hibe için talimatlari uygulayarak degil, hata yapma hibe basvurusunda kaç kisi de sürpriz olurdu!

3. yalniz gitmesine etmeyin. gerektiginde yardim alin.

Nihayet, biraz yardim adl Basvurunuzu top-notch emin olmak olsun. it's Çünkü "serbest para" Eger onu almak emin olmak için çalismak gerektigini anlamina gelmez! Basvurmak ya da bir mektup yazmak, hibe web sitesi veya bir arkadasim siparis sizin en iyi ayak öne saglamak için ipuçlari varsa.

Bu yaklasik olarak zor hükümetin size ragmen düsünce olabilir itibaren hibe almak için degil! Anahtarinda, burada ipuçlarini izleyin biraz çaba koymak olur ve bazi her yil söner adl para alabileceksiniz olacak! Simdi hangi yolu hükümet hibeler için uygulamak istiyorsun?

No comments:

Post a Comment