Farmland Iyilestirme için Devlet Tesviklerinin

Hükümet konular önemli bölgelere begenmek arazi kategoriler için belirli hibeler, açik uzaylar, dogal alanlar ve tarim arazileri. Bunlar hibeler onlarin korunmasi veya reform için are pinti. Tarim çok derin Amerika kökenli, ancak son banliyö ayaklanma pahaliya bu topraklar maliyeti vardir.

Lands topragin kalitesi ve sulama durumunu göre degerlendirilir. Hükümet fonlari çiftçiler reform ve yani sira tarim arazileri korumak altyapi gelistirme dagitilir. Onlar fit gördükleri olarak çiftçilere çi
Farmers ayrica toprak reformu planlari gelistirebilir ve fonlarin ile alinan onlari uygulanmasi. Bazi fonlarin ayrica tesisleri ve onlarin arazi korumaya ihtiyaç vardir yardim türünü ile çiftçilere saglamak yardim programlarinin onlara ekli var.

Çogu devletlerin ortak bir tarim koruma yöntemi olarak tarim koruma irtifak kullanin. Bu onlarin karada, hangi gelisme durur veya topragin dogal kaynaklari koruma saglamak için sinirlar gönüllü kisitlama koymak toprak sahipleri izin verir. Orada bireysel bagislar için bir minimum veya maksimum hibe düzeyleri vardir. Herhangi bir miktarda kullanilabilir tarim arazisi gelismeler, politika ve kombine planlamasi için olabilir.

Bazi Bu programlarin ilgilenen ve projeler uygulanmasi için yeterince kaynaklari getirebilir partilerle ortaklik gelismeleri içerir. Hibelerin böyle girisimlerin daha tercihi vermek. fonlarinin dagitimi için Uygulamalar eslesen fonlari ve benzer hizmetler miktarina dayanmaktadir. Da önemlidir devletin nihai ödeme kilan kadar tüm kayitlari hibe ilgili korumaktir. Bu taki tüm bilgilerin kullanisli süre toplam maliyetini belirlemek gelince edilecektir gereklidir. bir farmland iyilesme hibe tipik örnek California Farmland Conservancy programidir.

No comments:

Post a Comment