South Dakota Unclaimed Para - Milyonlarca ve Büyüyen Onbinlerce

the Dakota sandviç içinde ekmek alt dilim sira Mt kadar ev olarak bilinir. Rushmore, ama SD esit valuably ama daha az bilinen bir sey düzenliyor. Ofisi Devlet Sayman halen Güney Dakota'da devletin sakinlerine ait unclaimed para dolar on milyonlarca düzenliyor. onlar nereye bakilacagini bilmek eger bir milletin en küçük devlet nüfus ile, SD vatandaslar, para kendilerine borcu kesfetmek çok iyi oran var.

devlet tarafindan hak sahipleri son yillarda $ 2,2 yilda ortalama arka vermek yardimci oldu< kaybedilmis para kavusmak, ancak çabalari artan çogunun hala karsiliksiz gidiyor, $ 6.700.000 ortalama olarak devlete her yil açiktir. Bu aslinda bu devletin fon hakkinda 5.000.000 $ her yil büyüyor demektir. Yani Devlet Sayman hiçbir kati toplam saglarken, mantikli ki düzenliyor kabul etmek milyonlarca en az on güncellenmistir.

unclaimed mülkiyet konusunda ilk ögrenme üzerine sahip, büyük soru en insanlar - Nasil insanlar belki o kadar para terk olabilir? Orada çesitli nedenlerle, ama o yoksa gerçekten milyarlarca onlarca grabs için ülke çapinda degil inaniyorum. Sik sik, ama, o kadar dogru bir yönlendirme adresi herkes haberdar degildir kadar basit. bir tür çek sonra bir varlik sahibine veya sahibinin sadece sahibi ile irtibata kaybeder döndü, o bir "dinlenme dönemi" basliyor. The dinlenme süresi, paralari veya terk edilmis olmak "unclaimed", ve o devlete emanet teslim belirlenir geçmesi gereken bir zaman dilimidir.

uzun yeterince süre dormant ama birakilirsa Devlet Sayman's website en yaygin olarak asagidaki listeleri: "tasarruf hesaplari, denetleniyor hesaplari ödenmemis ücret veya komisyonlari, stoklar There unclaimed fonlarin dönüsebilir hesaplarinin degisik türde are , altta yatan hisse senetleri, un-paraya temettü, müsteri mevduatlari veya asiri ödenmis, mevduat sertifikalari, kredi dengeler, geri ödeme, ödeme emirleri, ödenmis hayat sigortalari, un, ve hediyelik sertifikalar faydalari çekleri paraya. " Bunlarin her hesabi türlerinden o kendi benzersiz dinlenmesi dönem var. Güney Dakota, bu süreler 15 yil 1 yil kadar, varlik tür ele ediliyor ne bagli olarak degismektedir.

vatandaslarin çogu tamamen eksik para halkina, hükümet tarafindan borçlu hakkinda karanlikta iken, bir kaç bu fonlarin farkindayiz. Ama olsa dahi farkinda genelde hiçbir ipucu nasil düzgün onlar için arama ve ne onlara aittir geri almak var. Yeni baslayanlar için, sadece birkaç unclaimed arama siteleri ve kendi veritabanlari içinde kesin kayitlarini bile az biraz güncel kayitlari var. her yil milyonlarca dolari, hesaplarin binlerce karsisinda, devlet sadece insanlar genellikle çok eksik listeleri arama birakarak gerçek zamanli olarak kayit güncelleme olamaz yaymak teslim edildi ile. Bu sorun çesitli dinlenme dönemlerinde o gün getting sonuç yaniltici eger belirli bir varlik nedeniyle devlete bir yil üzerinden açik olmasi veya yil sayisi degildir olabilir anlamina zaman faktörü çarpilir.

No comments:

Post a Comment