Mali Kriz Silver Lining - Para Verme Mindset Girisimciler Bankacilar ögrenebilirler

Küresel mali kriz girisimciler için para verme gümüs hayir vardir.

a "gümüs astar" fikri eski atasözü geliyor, "Her bulutun gümüs hayir vardir." The atasözü beklenmedik iyi sonuçlar için bazi kötü olay su görünüyor.

Birçok girisimciler için is sahipleri, gayrimenkul yatirimcilari ve ücretliler, finansal krizin tüm fazla gerçek, yikici kayiplarla milyonlarca ayriliyor.

Bütün bunlar ne birindeki gümüs astar nedir? Bankacilik sisteminin yakin-çöküsün kötü olay asagidaki Iyi sonuç çogumuzun< bankalar ve bankacilik dan biz zamankinden did hakkinda daha bilmemizdedir.

Neden Is dünyasinda bu bilgisi yardim insanlar does?

Bankacilar "yapmak ve" kazanç "para arasindaki farki biliyoruz. ortak konusmasinda, insanlar siklikla esdeger olarak bu terimleri muamele. Henüz, en temel anlami "kazanmak" çaba karsiliginda ödeme etmektir. aksine, temel anlamini "make" "varligi içine sey getirmektir." Bu "make" yaratmak için esdeger oldugu anlamina gelir. "

bu ayrim, sen "kazanmak göre" sen ücretin veya maasin seklinde senin mesai için ödeme alirsiniz. You tazminat aliyorsunuz ama hiçbirsey varolusta sermaye artirilmasiydi yapmak. aksine, açtiginizda "para make," ayrica ekonomik sistemin para miktarini artis.

En önemli finansal içgörü business girisimciler bankacilar ögrenebilirler adl bankacilari kendilerinin para olusturma business bulunmaktadir bilmemizdedir.

Ve burasi çok olmayan bankacilar pist disinda elde edilmesi.

Her is Parayi olusturma isinde ama tüm girisimcilere ve is sahiplerinin degildir anlayabilir.

Businesses off zaman Onlar halinin isletme veya gayrimenkul business veya yayincilik is temizlik bulunmaktadir - veya is hayal edebileceginiz baska tip düsünmek parçayi olsun.

You business gayrimenkul veya halilar, veya satin ve satmak temiz kitap yayinlamak degildir.

Halilar ve gayrimenkul ve kitaplarin vasita isletme karlari yapmak, ancak isin gerçek nesnel degildir. herhangi business gerçek nesnel "para yapmaktir.

Ve bu nerede isletme sahipleri dalip edinmektir. Eger, bu mali hedefe ulasmak demektir yer almak - halilar, gayrimenkul ve kitaplar - Onlar is "potansiyel alicilar için degerli bir sey saglayarak para kazanmak için unutma.

mali kilavuzlari, bankacilar da mesgul var gibi. Onlar isinde para üretimine biliyorlardi ama degerin kritik element yoksayilir.

Nasil bankalar amansiz arayisinda kar artis degeri göz ardi baska bir hikaye ve bankacilar ögrenebilirler en önemli ders girisimciler degismez.

girisimciler için, bankacilik meltdown en yikici mali kayiplari arkasinda en güçlü gümüs astar bir banker of para verme zihniyet isinizi düsünmek etmektir.

No comments:

Post a Comment