Kredi Karti Borçlar Ve Nasil Them With Cope için

gerçekten Ödeyebileceginizden ne size lüks daha fazla harcama vererek Kredi kartlari uygun olabilir, ama dogru kullanilmazsa eger onlar da ciddi finansal sorunlar sizi kara olabilir. Amerika'da kredi kartlarinin kullanimi güne, artmaktadir ve maalesef birçok borç savasim ile are harcama üzerinden nedeniyle neden. bir mali ses yasam sürdürebildi denemek gerekir sorumlu kredi karti kullanici olarak ve siz kredi karti borcu kurtulmanin tarafindan baslayabilirsiniz.

yüksek faiz ile borç size inec
Stop harcamalari

Çok disari bunu gömüldü are borcun kendiniz pull geç asla. En önemli adim günaha bütçeyi asmak için kaldirima etmektir. giderlerinizin sinirlamaya çalisin mümkün oldugunca tutarak olarak bir veya iki kredi kartlarini en fazla. Daha fazla kart ödemek için daha fazla denge anlamina gelecektir. Bu çabucak borç bir döngüsünde sizi koyacagiz.

Sizin için kalkilamayacagini bir yasam tarzi satin almak için kredi karti kullanmayin; yerine kullanmak nakit sizin satin almalar için. sen sey sizin göze alamaz satin istiyorsaniz gerekli miktar toplamak kadar, sonra para kaydetmeniz gerekir.

Acil durumda, dersin kredi kartinizi kullanmak zorunda ecek ancak bakiyenin ödenmesi için bir strateji make kredi kartini kullanmadan önce. Bunu yapmak için, Yapmak lüzum bir bütçe ve size bütçe göre kredi karti kullanmak bakin. size harcama disari bütçesinin gidis, sonra bulursaniz it kredi kartini durmak istimal önerilir.

Cover Bakiyenizi

kredi kartinizi faturalarini için her ay minimum ödemeleri Making convenient olmali, ama gözükebilir gerçegi sizin a-borç tuzak bitmeyen kendin içine çekerek olmasidir. Ne zaman denemek olusturulur ve denge, kullanimi gerçekten denge ödemek kadar bir kontrol tutmak için tam ödeme yapmak için kredi karti kullanin. Öyleyse bütün parayi bu sirada zaman çok üzerinde geç ücretleri önlemek için. Eger bile karti düzenleyiciniz belirli degerlendirmeler alabilirsiniz iyi kredi kayit korumak isterseniz.

Kaçinin özel hizmetler: Seyahat kulüpleri ve hayat sigortasi kredi karti sirketi tarafindan sunulan gibi çesitli özel hizmetler tutmak için cazip alabilirsiniz kredi karti sahibi olarak, ama bu tuzak, çünkü ragmen çekici görünebilir içine almak olmayi salik vermez onlar sadece sizin için gider eklenir ve borç yükü ekleyin.

sen dengesi off ödemek edemiyoruz eger, sizin için yüksek faiz kredi olacak çünkü Asla senin kredisi veya avansi, ödemek kredi karti kullanin. Dolayisiyla bunu ATM karti kullanmalisiniz veya bankaya gidin.

Size akillica kullanmayi ögrenmek gerekir kredi kartinizin en iyi sekilde. O disari borç kaliyorum hatirla zor degil. Tüm yapmaniz gereken nasil ve ne zaman kredi kartinizi kullanimina bir çek tutmaktir.

1 comment:

  1. *% 3 faiz kredisi oranı sunuyor
    * Nakitsiz Girişimci Sigortası
    * Para için garanti

    Kredi notu iyi olan Credit Financier Home, sınai ve kişisel menfaatler amacıyla şahıslara veya şirketlere veya kooperatif birliklerine teminat kredileri ve teminatsız krediler sunmaktadır.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    ReplyDelete