Finans Commercial - Hard Money

The Merriam - Webster Online Dictionary hard olarak tanimlar:

1 a: kolay nüfuz degil: kolay peynir b basinç: yayildi: çok firma olma yetenegine sahip degil verimli degil.

2 a: likör (1):) sert veya asit tat (2 having: kuvvetle b alkollü: tuzlarinin varligi (karakterize kalsiyum veya magnezyum itibariyle) adl sabun iehard suyla lathering önler.

3 a: ya da nispeten yüksek delici güç radyasyon iliskin sert negatif yüksek enerji sabit X isinlari b: olmak ya da görece büyük fotografik kontra
4 a: hard karsiligi b: parasinin metalik kagit farkli olarak: altin dönüstürülebilir: stabil degerini c: usable olarak para sert nakit iepaid. d: parasinin: uluslararasi ticaret e: yüksek ve firma olma ie hard fiyatlarla kolayca kabul edilebilirdir.

5 a: sikica ve yakindan bükümlü ie sert iplikler. Oda: having pürüzsüz yakin tüysüz bitirmek yani sert bir kamgarn.

6 a: fiziksel olarak fit iyi sert durumda yani. b: stres ya da hastalik c dayanikli: zayiflik veya kusurlarin ücretsiz.

7 a (1): kesin a sert anlasma iereached firma. (2): spekülatif degil veya konjonktürel: olgusal hard kanit (3): önemli veya bilgilendirici ziyade sansasyonel veya eglenceli ie sert haberler. b: yani arama kapatmak zor bir bakis atti. duygusallik ya da yanilsama ücretsiz olarak c:: gerçekçi yani iyi sert seziyorum. d: responsiveness eksik: inatçi insafsiz a sert kalp ie.

8 Bir (1): zor ayi veya tahammül iehard sans ya da zor zamanlar. (2): baskici adaletsiz iesales vergiler sert yoksullar are üstünde.

9 a: keskin veya sert anahat, rijit yürütülmesine tarafindan ve kaskati çizim b: sinirlari belirli: stark ie hard gölgeler karakterizedir.

10 a (1): zor basarmak ya da çözmek: zahmetli yani zor sorunlar.

Bu makalede, sabit para kullanildigi sekliyle mevcut ekonomik kosullar nedeniyle bu fikri ifade etmek, birçok finansman ihtiyaçlarini daha basarmak zor olacaktir amaçlanmaktadir. Onlar büyük efor ve çaba geçerli ekonomisinin ekonomik engellerin asilmasi için gerektirecektir. nispeten kolay para dönemlerinde 2006 ve 2007 için, bugün, kesin gerçekler sizin finansman gereksinimlerini destekleyecek saglam olmasi gerekir finansman elde karsilastirdigimizda. Ve para maliyetini daha ayi zor olacaktir. Hard para sert, edinilir ve ödemek zorlasir zorlasir bulmaktir. Yine, hard para sona araci bir isletme büyümeye veya gayrimenkul islemi tamamlamak olarak ekonomik gereklilik olabilir.

sert para Neden 2008 bir zaman? Bu zor bir soruyu cevaplamak için. Eger büyük olasilikla üç farkli cevaplar alirsiniz 3 uzman sorarsaniz. It the Sea karsi The Perfect Storm-a True Story Men ekonomik esdeger olabilir. Ibaresi "kusursuz firtina" bireysel alindigi olaylarin eszamanli olusumuna muhtemelen uzakta az onlarin nadir kombinasyonunun sonucu daha güçlü olacakti basvurur. Bunlar zuhurlari nadir dogalari geregi, öylesine herhangi biri olay mükemmel firtina katkida bulunmak hatta hafif bir degistirmek onun genel etkisini azaltmak ki are. depresyon asagidaki 1929 olan borsa crash ve ekonomik sonuç a mükemmel firtina exemplifies.

What bu olaylar bugün nelerdir? 1) The Mortgage Melt-down. ABD'deki Major finansal kurumlarin kayiplari ipotek menkul onlarin yatirimlarinin degerlemesinde kaybi nedeniyle milyarlarca dolar incurring are. borçlulara için Sonuç olarak, bu kurumlarin az zaman ek kayiplar korkusuyla para ödünç vermek risk almaya egilimli olmasidir. Ve onlarin regülatörler adl düzenlenmis kredi borçlulara için kredi için nitelendirilmesine onlarin kredi standartlarini yükseltmek talep ediyorlar. 2) diger dünya para versus Amerikan dolar olan devalüasyon. ABD hükümeti it gelir siyasi kompulsiyon için) ve terörizmle savas Irak, Hurricane Katrina (ve diger dogal afetler savasi mükelleflerin para harcamak nedeniyle toplamak ne asan para Toplu Görünüm miktarlarda harcamanizdir. Bu bizim para daha az degerli hale getirir. It ABD'ye daha pahali ithal yapar. Amerikan halkina ve az para mal ve hizmet harcamak zorunda gerekliliklerin fiyatlari benzin gibi fazladir çünkü paralarini daha bir yil önce did az buys. 3) Federal ve Eyalet mevcut egilim hükümetlerin sosyal hizmetler, saglik hizmetleri ve yetersiz gelir nedeniyle egitim için finansman azaltmak için, bu bireyler ve isletmeler daha az para ürünler ve ek ekonomimiz üzerinde sürükler olusturur hizmetlerine harcamak zorunda acitiyor. 4) konut gayrimenkul olan azalan degeri tüm Amerika genelinde. Bu ipotek erime ve aslinda birçok insan borçlarini onlar ödemek edemez tahakkuk ilgilidir. Bu olaylarin gerçek nedenleri karmasiktir ve bu makalenin kapsami disindadir. Yeter ki bu zor zamanlar ve zor zamanlar sert karsiligi kredi ihtiyaçlarini yaratmak demek.

Ne tam hard nakittir? Buraya yedi örnekler:

1) borçlu fonlar özelligin degeri dayali genellikle 50% veya daha az aldiginda A ticari gayrimenkul kredi olarak faizle bir banka sarj cekti daha yüksektir. Bu sert paranin en çok anlasilir türüdür. mülkiyet veya borçlunun bu finansmaninda, ne gelir demonstrably kredinin geri ödeme destekler.

2) A gayrimenkul kredi borçlunun onlarin gelir kanitlamak can't bir yerlesim mülkiyet satin. Bu satici finansmaniyla basarili olabilir tek parti ödenmemesi riskini almaya istekli.

3) gelir ilk haciz çok büyük ticari emlak üreten küçük junior lien. Örnegin, on milyon dolarlik ilk haciz arkasinda milyon dolarlik ikinci bir ipotek. En çok kredi sadece ilk haciz ödenmesi için potansiyel sorumluluk nedeniyle, bu tip bir kredi düsünmek istemiyorum. It ikincil kredinin riskini kere ondur.

4) daha az mükemmel kredi ile insanlarin çogu krediler. Birçok krediler kredi skorlama dayanmaktadir. yeterince borç veren's gereksinimi için yüksek bir kredi puani yoksa, basitçe onlarin kredi almak duymazsiniz ve veya sabit para kredi senin nesnel basarmak bulabileceklerdir olmayabilir.

5) Hesap alacak finansman insaat firmalari, tibbi hizmet ve tarim ürünleri saticilari için. En faktörler riskleri ve are karistirmak karmasikligi nedeniyle ekonominin bu sektörlere sunmuyoruz.

6) yirmi yüzde az brüt margins ögeler için Satinalma siparis finansmani. Yirmi yüzde marji bir islemde yeterli karlilik için benchmark tüm finansman maliyetlerini ödemek ve is için kârlar olusturmak tüm maliyetleri sonra ödenir olmasidir. sert ekonomik kere marjlar Esnasinda sikilmis are. Bu bir kisir döngüdür.

özellikle olumsuz mevcut ekonominin etkilenen isletmelere 7) Kredileri. sözgelisi, bir kredi yeni gayrimenkul insaat darbogaza ve lumber için a alt ihtiyaç etkilenen yeni bir kereste deposu kurmak. En bankalar sadece böyle bir kredi dikkate düsüs olacaktir. Ayni sey gelistiriciler yeni konut yollari veya ofis binasi gelismeler olusturmak isteyen içindir. Bu iyi zaman yeni mortgage komisyonculuk sirket baslatmaya çalistiginizda degil; iyi bir zaman a sert ikrazatçi sizin çok çok senin islemsel riskleri degerlendirirken dikkatli are saglanacak olabilir ragmen.

What ortak tüm bu durumlarin do? kolay para zamanlarda bu gibi durumlarda daha az ve daha fazla fon alma olasiliklari finansmani için masrafli olacaktir. Bugün, finansmani için isteginize borç veren cevabi daha bir kibar ama güçlü "hayir yol" olmasi muhtemeldir. kapilarini kapatmadin aslinda) eger Birçok kredi etkili (var. Birçok kredi basitçe / moteller, benzin istasyonlari, sahibi / user özellikleri, herhangi çevre sorunlariyla özellikleri oteller üstünde ödünç azalacaklar. çok zor kredileri birçok türleri elde etmek bulacaksiniz büyük bir net deger ve gelir ile 680 yukarida FICO kredi puanlarini, yok Borçlulari. Allahtan, alacak hesaplari finansmani için kapiyi hala açik genisligindedir.

Alt satirinda: Bizim ekonomide sert kez ödünç daha bireysel ve is gücü egiliminde olacaktir sabit para hepsi herhangi bir para elde edebiliyoruz eger. sert parayla Ticari finansman bankalar ve kurumsal kredi dan finansman geleneksel kaynaklardan olarak büyümeye basitçe kullanilabilir olmayacaktir egilimindedir olacaktir.

No comments:

Post a Comment