Nakit Akis Tahmini ile Kisisel Fonlar Takip Edin

Para güçlü bir seydir. nasil hakkindayla para ele biliyorsaniz, it istediginiz hedeflerinize ulasmaniza yardimci olabilir. Bu uzun vadeli bir hedef veya kisa vadeli hedefi olabilir. Peki kötü ve para tutamaçlari disari senin borçlarin almak cant 'görünmek türünü konum eger? Sen dönüp Her defasinda orada ve daha borçlari ve daha ödemeler görünmektedir ve hep disari nakit çalistirin.

Ilk zaman paranizi yönetmek nakit akisi öngördügünü bilmeliyim düsünüyorum. Neden boyle? Bu size make ve ne kada
Paraniz izlemek için nasil yararli ipuçlari:

Maas - Your maas tüm nakit akisi belkemigidir. senin maas disinda Anything ekstra olarak ve kabul edilmelidir bütçenizi dahil edilmemelidir. Aylik maas hangi miktarda, sen önceden biliyorum sabit gelirleridir. Bu yolla, size yardimci programlari için su ve elektrik faturasi, ev ödeme gibi belirli bir miktar kenara ayarlamaya baslayabilir, sigorta, gida ve diger seyleri aylik ödemeniz gerekiyor.

Overtime ödemek - Overtime iki figür gelmek içinde ödersiniz. Normal mesai ve kismi fazla mesai.

Düzenli mesai Eger gerektigi gibi bir günlük ya da düzenli olarak çalisarak geçirmek çalisma saattir.

Yari zaman size bir veya iki kez her ay ekstra saat çalisma saglar.

Bu iki kenara senin tasarruflar olarak Ancak durumunda sizin maas zar zor herseyi ödemek yapabilir ayarlanabilir, düzenli fazla mesai ödemek yardimci olabilir.

Diger gelirler - Diger gelir bireysel tarafindan yapilan tasarruflar sayilmalidir.

Ipuçlari karsiligi yönetimine:

akillica Spend - bakkal A basit trip aninda bütçenizi tahrip edebilir. tüm davetkar ürünlerin orada satilan ile, bütçeye degil sey satin almak ayartmisti olabilir. , Evde lüzum ve asagi son, o adl almak istediginiz ama degil gerek aslinda are yazmak en temel ihtiyaçlar baslayarak listesini olun.

Ödeme borçlari - borçlarinin ödenmesi çogunlukla nakit akisi biterse gözardi edilmektedir. Uygun Nakit Akim Tahmin sicak pota sizi etmeyecegini; sizin öncelikleriniz ve aidat belirlenmesine yardimci olur. borçlarini ödemek için ihmal sadece, geç ücretlerine ücretleri daha fazla mali sorun o biriken faiz baslayarak neden olabilir.

Klibi kredi karti - Bir kredi karti en cazip ortamlarin mali mahvediyor bulunuyor. , Kredi yoluyla paying hatirla DEGIL nakdi paying anlamina gelmez. Kredi kartiniz sadece avanslari ödenmesi; tarihler kesti üstünde, sen hareketsiz nakit o içinde ödemek zorunda. Don't aslinda hiç nakit kredi karti islemleri sirasinda teslim oldugunu aldatmasin. nakit yerine kart ödeyin. Nakit ne sadece Ödeyebileceginizden için satin sinirlandirabilirsiniz.

Bütçenizi uyacak milyonlarca gerekmez. Sen, disiplin ve farkindalik senin fonlarin mali mahvetmesini olmadan izlemenize zihin gerekir.

No comments:

Post a Comment