Global Yatirim Senaryo

hizla ekonomik denklemi degisen ile Çin gibi yükselen ekonomilerin, Hindistan, Singapur, Malezya, Rusya, Brezilya et cetera all USA & Avrupa'dan yatirimcilarin odak çalmaya ayarlanir. Sasilacak bir sey yok, bu yeni ekonomik güçler çok hizli ve tablolar gecikmesin degistirilecektir büyüyor. Amerika "küresel ekonomik yönünden otobüs" sürücü için kullanilan; dünyanin simdi diger alanlarda daha dikkat are getting. USA ekonomik durgunluk ve Federal Rezerv dan faizleri artirmak edip ve çek altinda< enflasyon veya oranlarini azaltmak ve ekonomi büyümelerine yardimci tutmak Dogum çarpiliverdi aci oldugunu.

alt hakkinda korkular ragmen asal durumda, USA ekonomi üçüncü çeyreginde ve 3,8% büyüdü istihdam veri iyi yukariya holding gibi görünür. alt prime kriz ve muhafazalar piyasa etkisini yavas asagi ABD'nin ekonomik sistemde ragmen simdi, ekonomik göstergeler ekonominin ecek yavaslatmak belirten are yukariya Bastirilmis olabilir. Is ve tüketici güveninin hem ABD ve Eurozone içinde sönümleme olmak görünür ve öncü göstergeler çok negatif trend bulunmaktadir. kredi durum yukariya temizler Till, yatirimcilar yüksek risk kredi varliklar hala daha satmak-off savunmasiz birakmak edgy kalacaktir.

Bu alt-prime krizi 2008 yilinda daha büyük sorunlara yol beklenmektedir. çok var ve bu yüzden sol umut Yani, orada degil, büyük yatirimcilarin zaten Hindistan gibi gelismekte olan ülkelerde para yatirim baslamistir. Dolayisiyla kilan bu gelisen ekonomilerde yatirim duygusunun çok.

Nerede bunlar yükselen ekonomiler arasinda yatirim yapmaya zor aramayi almaktir. One tek tarafi Çin geçmis öylesine yillarca ama yilda + artis hizi sürekli 9% teslim i kar enflasyon içermesini yavaslamak trying bir geçmise sahiptir. Diger tarafta, Hindistan çok daha az ticaret-ve ihracat-Çin daha yönelimli ve gelistirilmektedir yoksul altyapiya sahiptir. Sonuç olarak, genel büyüme ve is yaratma yerli tüketici daha fazla Hindistan bankalar. That ayrica o sert üretkenlik-dogrudan yabanci yatirim artirilmasi ama bu global pazarlarda durgunluk Hindistan'a yalitir çekmek kolaylastirir.

bir perakende yatirimci için Bu durumda, en güvenli yoludur bu büyümenin faydalanmak için Global Emerging Economy Fonlari birçok yatirim fonu sirketlerinin sundugu yatirim geregidir. Ancak, dogrudan hisse senedi piyasalarinda sonra bir ihtiyaç ekstra tedbirli bu ülkelerde hizli ve büyüyen ragmen büyümeye devam edecektir, çünkü, orada iyi döner ve hatta tamamen kaybina neden olabilir vermeyecektir birçok stok oldugu konusunda yatirim yapmak istiyorsa sermayenin. Ve sen tek ülkede, sonra kocaman riski paranizi sokmaktadirlar tüm paranizi yatirim yaparsaniz.

Ayrica, herhangi sirketin veya firmanin bakilmaksizin küresel bir oyuncu için uzun Hindistan aldiramiyorum ve china onlar yüksek büyüme yükselen ekonomiler olmaya olarak olmak hedeflemektedir onun büyüklük, of. Türkiye yabanci yatirimlari ve yabanci oyuncular için büyük bir potansiyele sahip bir sonraki yatirim hedef bulabilirsiniz. Türkiye uzun vadeli büyüme için bir yatirim altinmadeni oldugunu. kisa vadeli kârlar zaman zaman disari churned olabilmesine karsin fakat onlar kurus degerinde uzun vadede degildir.

Altin Yatirim görünümünde USD, her ABD'li yatirimcilarin ABD ekonomisinin umudu gergin onlar altin bir siginak olarak dönüs olsun degeri azalan para tasarrufu da büyük bir seçenektir. Bu nedenle altin bugün oldugu yerden daha üst düzeyde yer olabilir. You altin fiziksel alis o. veya altin fonlari birçok finans enstitüleri tarafindan sunulan alarak para yatirim yapabilecekleri.

No comments:

Post a Comment