Finansal Sorumluluk

Bu zor bir hafta biz olmadan Amerikan okuma ya da astronomik rakamlar bizim ulusal borç açiklayan isitme gidiyor gibi görünüyor. Çogumuz numaralari için trilyonlarca ilgisi baslar olamaz, onlar sadece beynimizde islem yok. Bu kadar sonlu biz kullanilir kaldirilir ile günlük ilgilenen görünüyor. Biz bizim borçluluk .... çok büyük büyüktür biliyorum. ama belli belirsiz bir kavram çogumuz en az kalir bu yüzden hiçbir sey ile karsilastiracagiz. That bana nasil her defa I gazetelerde okudum veya tele
Bu bizim mevcut mali durumun ciddiyetini gayet açik hale getirir. Bu korkunç oldugunu. Orada nasil biz bu batakligina vesaire nasil biz disari çikmak misli degil got içine misli görüsleri olup. It uzun, zorlu yol çok net görünmek herkes için olacak.

bireysel bazda pek fazla bir ulusal borç (disinda hakkinda bu vergilerin hiç bitmeyen ödeyerek almak için ne yapabilirim degildir.) Ancak, bu mevcut ulusal kriz bizim kendi kisisel finansal stewardships bazi çok gerekli iyilestirmeler için katalizör olabilecegi göz açici olmustur. böyle büyük ölçekte unrestrained borçlanma ve harcama kaçinilmaz sonuçlari görüntülemek bize her kendi maliyesinin ilgili kararlara yeniden degerlendirmek neden meli belirleyin. Umarim ki karanlik buluttan her birimizin üzerinden looming ortaya parlak spot olabilir. Belki de daha kararlar aslinda ve durum üzerinde çok duygusal itiraz ve açgözlülük üzerine daha temel yapabilirsiniz. hiçbirimiz nasil mevcut hükümetin fiyasko disari oynayacak bilir birlikte, bizzat kendi mali durumlari sorumlu oldugunu ve gerçege uygun olmasi için elimizden davranisini degistirmek için gayret göstermelisiniz. yapmak için az olarak bizi cekti yapmak sorumsuz ve pervasiz kendi hükümet olmustur olarak.

No comments:

Post a Comment