Varlik Koruma Stratejileri ile Sartlarini geliyor

baskalarindan kim mahkeme eylem yoluyla onlari bir iddia yapabilir senin varliklari korumakla Asset koruma ilgilenir. ne varlik koruma stratejisine ihtiyaç duydugunuz bir yaklasim gelistirilmesi hangi senin varliklari zayif, iddia olarak anlamak gerekir ne zaman ve kimden. Bu makale bu noktalarin sinirlari ve varlik koruma cihazin Istediginiz etkileyecek kisitlamalariolabilir özetliyor.

Peki scope sizin için bir varlik koruma strateji disari do? Iste bilmeniz gerekenler.

Ilk: Recognize siz
Alacaklilar edebilirsiniz. You onlarin ürün veya hizmetlerinizi onlarla bir anlasma girmistir. Simdi bunlari ödeyemem bulmak. Ne kadar alacakli beri anlasma yapti iddia biliyorum.

onlar katlanilan youve yaralanma için dava ve seninle atfedilen People - belki ihmaliniz. sorumluluk sigortasi bir normal miktar bu kadarinin dikkat çekebilirsiniz.

Eger çok para çünkü Fakat bir dava için hedef insanlardir. Genellikle bir Yerlesme ölçüde bir uydurma yaralanma için onlarin çirkin iddia az ile onlari uzakta satin bekliyorlar.

Son olarak, o adl bosanma size dava veya babalik uygun edinilebilir. Onlar esiniz veya lover - Ancak geçici veya kisacik ya iliski konum idi. Çocugunuz (ren) dogasi ve hasar bu suit üretebilen önemli rollerden. Bunlar / babalik talep sahiplerine bosanma are.

onlar iddia edemez miktari ve ödüllendirilecektir muazzam ve çocugunuzu büyüdügünde kadar devam edebilir - ve bazi devletlerde kolej araciligiyla. Böyle suit çok savunulamaz haksiz olmak, babalarin birçok intiharlarda yol açmistir ve nihayetinde babalarin temel haklar ignore haksiz mahkeme süreçlerden türetmek bilinmektedir.

Önemli oldugunu düsünüyorsaniz hükümetin sen / babalik talep sahiplerine bosanma karsi hayir koruma sunar tanimak's. It alacakli ve diger talep sahiplerine I asagida deginecegiz olarak karsi sunuyoruz sinirli varlik koruma does.

Ikinci: Recognize ne adl iddialarina savunmasiz are kendi varliklar:

/ Babalik talep sahiplerine bosanma için, tüm varliklari açiktir. Yani ek olarak ne anda varlik olarak kendi, ne potansiyel gelecekte kendi olabilir savunmasiz çok. bu beklenen miras olurdu örnek.

Üçüncü: alacakli iddialara karsi Know hükümetin korumali varliklar - senin devlet orani:

nasil varlik sizin tarafinizdan tutulan göre ya federal veya ilçenizin hukuk altinda Hükümeti-- affords varliklarin bazi sinirli koruma - ve altinda ne yasal suit türü.

Hükümet korumali varlik kategoriler bulunmaktadir:

* Hükümetin düzenlenmis emeklilik tasarrufu (hesaplari plan gibi emeklilik, 401 (k), IRAS)

* Sigorta ürünler

* Homestead

Federal hukuk bazi dolar seviyeye) alacaklilar karsi ama senin iflas durumda sadece altinda emekliliginiz plan hesaplari (korur - bir federal mahkeme süreci. sonra suit diger için bir iflas, eyaleti kanunlarina koruma miktarini yönetir. State hukuk devlet baglidir; genellikle az koruma sunar.

Sigorta ürünleri koruma devlet düzenlenir ve devlet baglidir. Hayat sigortasi ölümünden parasi ve rant's ödemelerinizi en alacakli iddialara karsi koruma tasirlar.

You Homestead - yasayan için Asil ikametgahinizin - ie genellikle bazi dolar limit koruma tasir. Bazi eyaletlerde çok yüksek Homestead degerleri digerlerinden daha korudun. araba veya giyim için Bazi minör holdinglerin degerleri de korunmaktadir.

koruma onun ölçüde için devlet denetleyin.

Dördüncü: anlayin mahkeme yetenegini sizden davaci için varliklar talep:

Temel kriterleri bir mahkeme emri altinda iddia kendi varliklari sahip olanlarin varliklar are:

* Ait veya sen ve tarafindan kontrol

* Ve varligi bilinmektedir

mahkeme yetki alani * içinde kaçirmamaliyim

Bu kriterlere üzerinde Seçtiginiz koruma strateji birini veya bu eylemleri kombinasyonu olmalidir Dayali:

1. veya varolma kolayca kesfetti ve are bir ABD yargi içinde bilinmektedir senin varliklarin mülkiyet aktarilmasi - böylece herhangi sahiplik veya kontrol's

2. varlik sahipligini sürdürülmesi ama off öylesine mahkeme it seize can't shore - öylesine onlar mahkemenin yetki içinde degilsin bulun

3. Olursa olsun, nasil, böylece mevcut ve bilinen degil kolayca tespit edilemez - ABD ve deniz ya içinde - Mahkeme ne malum degil iddia edemez öyle tutun bir varlik Yeniden

Iki kosul, actions1 canliligini etkileyen ve 2 sunlardir:

* Varlik bekleyen ya da aktif dava isiginda transfer sahtekarlikla devredilmis sayilir. Onlar kendi tarafinizdan iddia amaçlar için kabul edilebilir.

Mahkeme (yani hapiste) bir mahkeme bir saygisizlik altinda herhangi bir varlik dönmeye zorlamak için kaçirmamak olabilir * - veya esit degerde - bunun farkinda ve size ait ama kullanilamiyor veya mahkemenin yetki alani disinda ele geçirmek için oldugunu düsünmektedir.

Action üç en güvenli koruma ve siklikla ulasmak ucuz oldugunu.

No comments:

Post a Comment