Kizilderili Hibeler

Orada Kizilderili Hibelerin an bol sayida kayitli American Indian asiret üyeleri ve Alaskan ve Hawaiian yerliler için kullanilabilir. , Konut, yasli asiret üyelerinin, kültürel yenileme, çevre koruma için ve asiret ekonomik kalkinma caring There egitimi için Kizilderili hibeleri are. Ve bu buz burg sadece ucu's! Ancak, sirf para tüm bu alanlarda ve daha bulunmaktadir, bir izlenimini parayi kolayca kazanilirsa elde etmemelidir. Alma Kizilderili hibeler rekabetçi bir yordamdir ve adl sebat ve aras
Hemen hemen tüm Kizilderili hibe basvuran ilk adimlar ki bir federal taninan kabilesinin a üye kanitlamaktadir. Önemli olan en kisa sürede bu devam elde etmektir. belirlemek için sen tribal üyeligine size ancestral kabile basvurmalisiniz uygun isen. Bireysel kabileleri tribal üyelik belirler. Büro Hint Isleri (BIA) Tribal Liderleri Directory tüm federal yani sira iletisim bilgileri yerel asiret liderleri ve BIA ofisler için kabileleri taninan listeler. senin Kizilderili miras izleme için diger yollari, ev kayitlari internet arama motorlarini kullanarak ve kontrol içeren ve devlet kayit bürolari tutmak yerel. senin yasli akrabalar konusun ve vb okul Check, kilise ve bilgi için County Courthouse kayitlari dogum ve ölüm sertifikalari, evlilik lisanslari, günlükler, gazete kupürleri bulmak - ayrica ameller, dilerse arazi veya diger mülkiyet conveyances arayin deneyin. Ayrica Bureau Vital Istatistikleri ile bilgi için yazabilirsiniz. Baska seçenekleri için bir ücret için arastirma yapmak için profesyonel bir soy izleme uzmani istihdam oldugunu. Sen Yönetim Kurulu Sertifikasyon Genealogists veya Dernegin Profesyonel Genealogists of yazabilirsiniz ve kiralik soy arastirmacilarin kendi listeleri istegi.

Ne ariyorsunuz çevrimiçi hibe miktari sasirdim olacak orada (adil kullanim 'Kizilderili Burslar benim web sitenizde anahtar kelime gibi). Örnegin, Kizilderili Konut Assistance ve Kendi Kaderini Tayin Act 1966 yilda düsük gelirli Native Amerikalilar ve Alaskan yerlilerine barinak ihtiyacinizda yardimci para verir bir blok hibe olusturdu. Para kabileler ve sirayla para yönetmek ve iyi onlarin bireysel toplulugunun ihtiyaçlarini fits sekilde bunu dagitmak Alaskan köylere verilir. ABD Disisleri Konut ve Kentsel Kalkinma (HUD) da ev sahipligi ve Kizilderililer için konut rehabilitasyon imkanlari mevcuttur özellikle vardir.

One ilginç kaynagin Seva Vakfi ödüller para hibe büyük vakiflar tarafindan nazir olabilir yere $ 500 - 5,000 $ arasinda, çimen kökler, yerli insanlar için baslatilan programlar. ABD'de kentsel ve kirsal topluluklarina küçük hibelerde Seva ödüller $ 50.000 bir yil. kendine güven ve kendi kaderini tayin önemine Seva güçlü inanç nedeniyle sadece yerli led ve projeler baslatilmistir kabul edilir. bu Hibelerin güzelligi onlarin yaraticilik ve özgünlük bir sürü için saglamasidir.

Baska büyük kaynak bir federal, arasi oldugu CodeTalk, oldugunu Kizilderili özellikle Kizilderili topluluklarina hükümet kuruluslari ve diger örgütlerden elektronik bilgi saglamak üzere tasarlanmistir website.

No comments:

Post a Comment