Money Gönderme - Döviz ve Exchange Oranlarina Ilgilenmekte Sure Be

Zaman Çin'e para Göndermeye çalistiginiz, orada en insanlar düsünün asla birkaç seylerdir. Ana sey çogu insan hakkinda zaman denizasiri karsiligi gönderirken ne para alicinin zaman onlar nihayet fonlari toplamak gidecek sanmiyorum.

Insanlar Çin para gönderme hatirlamak, gönderen, ancak ABD Dolari olarak para gönderebilirsiniz olabilir Alici Çin Yuan içinde toplamaya kadar biter gerekir. transfer hizmetleri bazi türleri transferi bir parçasi olarak, para birimi dönüstürme, ancak bazi durumla
Genelde, döviz kurlari bir transfer servisleri kullanmak onlar tarafindan, hangi an düz kur dikkate olmayabilir belirlenir. Tek yolu Döviz kurunu adil tutabilmek için bir banka tel transfer servisimiz, kullanmaktir ancak hem gönderenin ve alicinin için konular her türlü açilir.

gönderenin ve alicinin Çin'e bir banka araciligiyla para göndermek için ilgili bankalar ile bir banka hesabi olmalidir. adl gönderenin gönderen bankada kendi banka hesabi zorundadir., ve alicinin Anlam onlarin banka an rapor vasil zorundadir.. bu hükümetin yetenegini adl gelmektedir ve ülkeden goes karsiligi izlemek ilgisi var nedeni, onlar olmadigi yasadisi faaliyetten transfer ile ilgilenmektedir saglayabilirsiniz öylesine.

gönderenin ve alici hem kendi bankalara yakin ama problem Çin'de tatilde was ABD'de göndereni yasiyor söyleyin, ve alicinin eger olabilir yasiyorsaniz Tüm bu iyidir. Çin'e nerede alici canli olmayabilir ya da zor olabilir bir banka hesabina sahip bir para gönderme.

Alici, transfer bir banka araciligiyla yapilmasi kabul edemem o zaman sadece birkaç seçenek kalan vardir. Bu birkaç seçenek bir telgraf stili transfer dahil alicinin yetkili bir yere gider ve para toplar vardi. Bu yerlerde en iyi döviz kurlari olmayabilir, ama gönderenin kazanç fonlarina erisim yardimci olacaktir.

En etkili yolu, para ve en iyi kur erisim elde aktarmak için bir ön ödemeli kredi karti kullanmaktir. ön ödemeli kredi karti kullanimi ile gönderen online gidip kart para koymak ve alici sadece bir ATM makinesi ve para kazanmak erismek için bu karti alabilir. Anda, Çin'e gönderme para hala birkaç sorunlar sahiptir ama zaman problemlerinde birimini ve döviz kurunu gibi bir sorun az olacaktir.

No comments:

Post a Comment