Finansal Sistem Borsa önemi

Bir borsa da hisse senedi piyasasi olarak bilinen bir özel ya da kamu pazar neyin is stokunun ugrasan ve sirket kararli bir degerde hisse senedi türetilmistir gerçeklesir.

sirketler için, borsa en esansiyel Jeneratörlerin islerini için fonlari artirmak sayilir. Bu isin altinda serbestçe satin alinabilir ve satilan ve sirketin gelisimi için kurumun haklarinin ticaretini hisseleri halka açik bir pazarda ekstra servet kazanabilirsiniz.

Borsa likidite sunmaktadir hangi nöbetlese hizla onlarin
Tipik, mali eylemlerin dinamikleri hayati bir unsur olarak paylan degeri ve diger özelliklerini hareket ve ayrica etkileyebilir ve zihin kamu çerçeve delalet. Örnegin çekilmesi paylasmak degerleri ticaret yatirim gerileme ve tersi göstermektedir. Ayrica, hisse degerleri yerli refah ve kullanim etkiler. Dolayisiyla merkez bankalari daima güç ve borsa performansi ile mali sistem operasyonlarinin sallanmaz islevi seyretmek.

Ayrica döviz kurlari finansal iliskilerinde önemli rol görüntülemektedir. Onlar monte ve hisse dagitmak ve güvenlik tüccar tazminat saglamak. kisisel bir alici veya tedarikçiye Dolayisiyla bu ortadan kaldiracak the tehlike bu karsi taraf islem ödemek için basarisiz olabilir.

Bu nedenle, tüm bu islemler düzgün yürütülmesi finansal gelisme olur ve iyi kaynaklari ve istihdam üretimi tesvik ediyoruz.

No comments:

Post a Comment