Is Bank Hakkinda Over Taken To Be Barclays?

Spekülasyon a olasi mega mali sektörde milyar pound devralma hakkinda stockmarket monte edilmistir, ancak yeni bir favori ön plana, Barclays Bank geldi. Spekülasyon bir süre artmaktadir ki Barclays Bank Bank of America Of alisveris listesinde olabilir kitlesel Ingiltere mali güç ev.

biri UK mali sektördeki biggest ever firsatlar olacakti ne, orada bekleyen £ 60000000000 teklifinin söylentiler yeni yilda erken are In. Tanimlik Barclays Banka payi fiyat bu spekülasyonlara tepki sahip ve 750p ya
giden Barclays Bank Reisi Matt Barrett tarafindan 2000000 hisselerinin son satisi müzakerelerin (baslamamis olanlar aksi Bay Barrett) his hisselerini satabilecek olmazdi belirtmek görünüyor iken, ticaret desenleri seyin yakin belirten görünüyorlar. Ne kadar zor yetkililer içerden ögrenenlerin ticareti bastirma çalistik, piyasa her zaman haber bu ilan önce bilir. spn hisse ticareti miktarlar A ani artis ayrica düsüncesi seyin ayakta epeyce yakinda olabilir destekler görünmektedir.

büyük Ingiliz arastirma evlerin çogu, Merrill Lynch gibi Bank of America's belirtilen yurtdisi genisleme planlari Of ile uygun görünüyor söylenti hareket, destek olarak kote edilmistir. Barclays 'denizasiri pozlama si does iken, bu UK bankalar ugramis görünüsteki denizasiri piyasalarin yerel özelliklerini anlamak degil bir alana, olmustur.

genel halk yalnizca Bankacilik operasyon sirket iliskilendirir birçok iken onlar da, Fonu Yönetimi kol ve ayrica maruf kredi otomobil markasi çok basarili Kurumsal Finansman bölünme çalistirin. Sanki Amerikan predatörler ki disari bölünmeler bir getiri daha sikmak ulasabilecegine inaniyorum ve onlarin kati baz üzerine insa görünüyor.

Ayrica pazar Ittifak ve Leicester ve Royal ve Sun Alliance ilgili diger söylentiler olmustur ve bu, Ingiltere'de finans sektörü de yabanci avcilardan saldiri altinda karli Ingiltere pazari haline dönüsmeye seyir olabilir gibi görünüyor. para konusur, ve yatirim getirileri herseysin bir dünyada, BK'da hakkinda bazi onun major finansal kurumlarin 2007'de kontrolünü kaybetmeye olabilir.

No comments:

Post a Comment