Nasil Bank Mevduati A Safe Cover To Make

Bir özel banka mali sagligi hakkinda söylentiler sirküle basladi insanlar wee saatlerinde bankanin ATM'lerde para çekmenin kuyruga. One büyük meblaglar Pazarliksiz yataklarinda bankanin söylenti ögrenin adlandirilan park vardi arkadaslarima.

o baska banka bir hesabiniz yoktu gibi When I ip-medigi o bankalarinin bir araliginda benzer mevduatlar sordum, o Rs onun tüm fazlasinin nakit 8 yüz bin ayni banka ile park edilmisti, yanitladi! Sok, I firsati ona nasil mevduat sigortasi Hindistan calisti
Ne kadar kapsamaktadir?

up Rs 1 yüz bin Hindistan'da bir ticari veya kooperatif bankada tüm mevduat Mevduati Sigorta ve Kredi Garanti Corporation Hindistan (DICGC) (RBI bir tamamen sahip bayi tarafindan) sigortalidir.bankalara sigorta kapsami bankalardan, alti aylik araliklarla yüz rupi basina yilda 10 methiye oraninda prim toplayarak uzar. Sigorta mudilerin ücretsiz olarak uygun hale getirilir. Rs kapagi 1 yüz bin senin anapara ve faizi için uygulanabilir birlikte alinan aidat oldugunu. Farkli bankalarda Mevduati ayri ayri sigortali, Rs 1 yüz bin kapak için her mevduat uygun olan vardir.

Ne mevduat tür kapsar?

Sigorta kapak tasarruf hesaplari üzerinde mevcuttur, cari hesaplar, yinelenen ve sabit yataklari. yabanci bankalarin Hindistan'da isleyisi, yerelçevre bankalar ve bölgesel kirsal bankalarinin subeleri dahil tüm ticari bankalar kapsanmistir. Su anda, tüm kooperatif bankalari bu devletlerin Meghalaya ve Birlik Topraklari Chandigarh, Lakshadweep ve Nagar Haveli gelen mevduat sigorta sistemi kapsamindaki baska. Birincil Kooperatiflerde Anda semasini tarafindan kapsaminda degildir.

What yollari benim banka mevduatlari için kapak artirmak nelerdir?

birçok bankanin karsisinda senin fazlalik Yayilim en dolaysiz yolu depozito kapagi artirmaktir. Hatta tek bir bankada mevduati sigortali emin farkli "ilk sahipleri" multiple eklem hesaplari yaninda having yapabilirsiniz. Sigorta ilk sahibinin adi sunulan olma egilimindedir.

Ne mevduat Müsterek hesap içinde olur?

Eger birden fazla mevduat hesabi (ister tasarrufu, akim, tekrarlayan ya da para yatirma) sabit ortaklasa bir bankanin bir veya birden fazla bransta bireyler tarafindan, sonra da tüm hesaplar hangi isimleri ayni sirada toplanmis olarak Rs olacaktir görünür yapilir 1 yüz bin kapsamaktadir. Ancak mevduatlar farkli ilk tutucular altinda, sonra her böyle hesap Rs sigorta kapak 1 yüz bin almayacaktir düzenlenmektedir isen.

mümkün benim depozito için daha yüksek prim ödeyerek kapagi sigorta artirmak midir?

No. mümkündür primi ödemenizede ve kapak artis degildir. Ancak bu hükümleri gelecekte varlik içine gelebilir. Son zamanlarda, ABD'de finansal kriz ile, kurtarma paketinin bir parçasi olarak, ABD Hükümeti $ 1,00,000 dolar 2,50,000 için kapak artmistir. Bu nedenle Hindistan'da bu kapak gelecekte gelismis olabilir's.

Nasil yerlesim ödüllendirildi iddialari nelerdir?

yukari sarma veya banka tasfiyesi, banka her mudi bir miktarda çökelleri onun tarafindan adl banka koymak biraraya tüm dallarina düzenlenen esit ödeme hakkina sahiptir durumunda gibi kaydinin iptal tarihte ayakta In Bankanin. Öyleyse, benim arkadasim oldugun ATM de uykusuz gecelerde önlemek için yapmasi gereken bazi bankalar üzerindeki mevduat yaymak için, onun genel sigorta kapsamini artirmak için!

bankacilik politikalari bilgi için Banksloanonline.com ziyaret lütfen

No comments:

Post a Comment