MasterCard Uygulama

kredi kartlarini tüm farkli kategorilere Of a kisi simdi MasterCard basvurabilirler hala lider saglayicisi kredi endüstri böyle bulunmaktadir. en yaygin Visa hatta üzerinde ve American Express dünyada kabul Plus tüm farkli kredi kartlarinin simdi teklif o üstünde hala. Kesinlikle kisi bir MasterCard Application doldururken almaya ihtiyaçlarini adimlari çok izlemeniz ve eksiksiz kolay basittir.

Eger ne MasterCard's bilmeliyim Basvurunuzu doldurun Ancak öncesine aslinda mevcuttur. Iyi bunlar on
Normal biçimde asagidaki bilgiler gerekmektedir gelen kart talebinde sirket basvuru formunu doldurarak. Onlar, dogum tarihi adini ögrenmek için, ikamet adresi, is bulma durumu ve nasil her yil kazanç çok fazla ihtiyaciniz olacak. Ancak bir basvuru formunu doldurmak için (ister it çevrimiçi veya kagit formatinda) önemlidir size (ince küçük okunur olmak) çok dikkatle araciligiyla print seçmek zaman yapmaniz. bu Doing iyisimi onlarin sartlarda ve böylece sonra çok daha dikkatlice ve akillica Kartin kullaniminiz yönetmek ecek muktedir anlamanizi saglayacaktir.

Daha önce farkli MasterCard size arasindan seçim yapma ve onlari birkaç bakmak için gidiyorsun asagida kullanicisi vardir belirtildigi gibi.

1. Elite Rewards Dünya MasterCard

Bu o sizin kim onlarin kartiyla harika ama esnek ödülleri program ariyorsaniz için idealdir. Bu, Bank of America tarafindan verilir ve kullanicilari 1 puan onlar harcadiginiz her dolar için sunuyor. Plus baska yarari bu özel kart onun kullaniciya sunan oldugunu onlar bir satin onlar orada harcamak her dolar için 2 puan alacaksiniz bu semasi katilan belirli bir perakendeci yaparsaniz. bir kisinin birikir.Bu noktalari sonra farkli ödülleri bir dizi elde için kullanilabilir Zamanla. Ödülleri bu özel karti teklif otel konaklama, araba kiralama ve uçuslar içerir.

2. Citi Diamond Preferred Card

Bu biri Citibank tarafindan ve verilir sadece büyük tanitici oraniyla ama basvuranin sunar farkli degerli hizmetler bir dizi yani. bu özel karti bir kullanicinin With sansi tüm alimlari birinci yilda de herhangi uygulamanin kabul edilmistir kez onlar üzerinden kartina transfer dengeleri için aynidir Kartin having yapilmis 0% faiz ödemek keyfine varacaksiniz. diger birçok MasterCard uygulamalar aksine bu kartin Plus, bir kisinin bir yillik ücret ödemek ya da herhangi bir ücret ödemek onlar herhangi bir diger kredi kartlarindan bakiyesi üzerinden transfer seçersek gerekli degildir ile.

No comments:

Post a Comment